Menu
Nová forma předehry – erotická masáž

Nová forma předehry – erotická masáž

1 minuta čtení

Znáte to pořekadlo? Kvalitní masáž je lepší než sex. Je prokázáno, že se během masáže v našem mozku uvolňují podobné chemické látky jako při sexu. Tyto látky mají za následek příjemné a uvolňující pocity. Co ovšem tyto dvě aktivity spojit a dopřát si dvojnásobné potěšení?

Jak se na masáž připravit

Zhasni nebo ztlum světla a zapal svíčky. Máš doma vonnou svíčku či esenciální oleje? Určitě je použij, zapojíš tak do erotické hry více smyslů. Dále zapni seznam skladeb, který vás oba dostane do nálady. Můžeš si vybrat, jestli budeš zcela nahou masérkou nebo zda si na sebe vezmeš pohodlné sexy prádélko – může vybrat třeba zde https://www.erosstar.cz/eroticke-pradlo. Co tvého milého více rozpálí?

Skvělým pomocníkem pro erotickou masáž, je erotický masážní olej. Pro plné potěšení je třeba tělo namazat, aby byla zajištěna kluzkost a příjemný průběh erotické masáže. Jistě nechceš svému partnerovi dřít rukama o jeho nahé tělo. 

Jak při erotické masáži postupovat

Máš namazané tělo masážním olejem? Atmosféra pokoje je připravena na uvolňující předehru? Víme, jak udělat erotickou masáž zábavnou a příjemnou! Zde je návod na erotickou masáž krok za krokem.

1. Krk a záda

Tato oblast bývá často nejvíce napjatá a ztuhlá. Začni s krouživými pohyby ve směru hodinových ručiček a postupuj od krku přes celou páteř až dolů.

2. Hýždě

Stimuluj svaly hýždí, jak je libo. Neopomeň žádnou oblast a to ani anální. Pokud je to tvému partnerovi příjemné, promasíruj i oblast konečníku. Penetrace může být v tuto chvíli velmi lákavá.

3. Nohy a chodidla

Vnitřní stehna bývají velmi citlivou erotogenní zónou. Pohraj si s touto oblastí a poté postupuj níže přes lýtka až k chodidlům. Chodidla masíruj pomocí palce a využij ne příliš silný tlak.

Erotické masáže pro ženy mají stejný průběh. Jediné místo, které by neměl tvůj partner vynechat, je oblast hlavy. Ženy mají tendenci považovat masáž hlavy a obličeje za velmi intimní. Užij si poutavé a vzrušující okamžiky, intimní masáž tvůj sexuální život okoření a přinese tobě a tvému milému dvojité nezapomenutelné potěšení!

Zdroj foto: pixabay.com

Poslední aktualizace: 06. 10. 2023