Menu
Jak stylizovat tenisky na platformě? X módních tipů pro ženy

Jak stylizovat tenisky na platformě? X módních tipů pro ženy

2 minuty čtení

Chcete-li být letos trendy, můžete do svých šatníků zařadit i módní tenisky na platformě. Na následujících řádcích si prozradíme, jaké modely jsou letos in a také to, jak je vkusně zařadit do stylových outfitů. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Nebudete litovat!

Proč letos nosit dámské kecky a jaké modely budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou v kurzu nízké i kotníkové dámské tenisky. Opravdovým hitem však budou kecky na vyšší a robustní platformě. Tento model tenisek je nejen vysoce módní, ale také pohodlný. Kvalitní tenisky totiž mají vždy dobře odpruženou podrážku, která správně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Výhodou tenisek na platformě je i to, že je můžete lehce zakomponovat do sportovních, ale i do volnočasových a do ležérních outfitů. Dokonce je snadno sladíte také s elegantním typem oblečení. O tom, jak na to, se dozvíte více níže. Na trendy bílé tenisky na platformě se mrkněte např. tady: https://answear.cz/h/bile-tenisky-na-platforme. Tady s výběrem nešlápnete vedle.

Jaké barvy a materiály dámských tenisek letos frčí?

Letos budou dobrou volbou dámské tenisky na platformě v přírodních či v pastelových odstínech barev. Takové tenisky vám nabídne i 4F móda na Answear.cz. V kurzu budou i kecky v černém nebo v bílé provedení. Tyto barvy jsou univerzální a ženy mají tu výhodu, že je lehce sladí s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory či s motivy. V módě budou v roce 2024 ty zvířecí a abstraktní. Jaro a léto pak přeje i květinovým vzorům a proužkům. Fantazii se v módě meze nekladou. Černé a bílé dámské tenisky lehce sladíte i s oblečením v tie dye stylu. Kdysi jsme se bavili o batikování. Co se týče tenisek, mohou mít na sobě i stylový potisk. Někdo dá přednost velkému logu své oblíbené značky, jiná žena zase raději upřednostní minimalistický vzhled. Záleží tak na vás a na vašem jedinečném vkusu. Zaměříme-li se na materiály tenisek na platformě, budou in ty přírodní. Zatím vedou zejména kousky z přírodní kůže. Tady se není čemu divit. Ty jsou totiž elegantní i tzv. udržitelné.

S jakým módním oblečením a s kterými trendy doplňky nosit tenisky na platformě?

Dámské tenisky na platformě vám budou letos slušet k celé řadě oděvů a doplňků. Dobrým řešením budou např. kalhoty s vysokým pasem a s širokou nohavicí. V módě budou i šaty s průstřihy či plisované a trapézové sukně. Tady opět vsaďte na vyšší pas, který vás na oblečení opticky protáhne a zúží. Ke koženým dámským teniskám na platformě pak přidejte i stylové módní doplňky. Dobrou volbou budou velké kožené dámské kabelky, ale i psaníčka s třpytivým řetízkem nebo batohy v urban stylu. K dámským teniskám na platformě vám bude slušet i klasická baseballová čepice nebo truckerka s praktickou síťovinou v zadní části. Díky nim docílíte sportovně laděného nebo ležérního vzhledu. Abychom vyčarovaly outfit ve stylu nedbalé elegance, můžete do něj zařadit tenisky na platformě společně s tričkem s potiskem a s riflemi s tzv. roztrhanými koleny. Do elegantních outfitů můžete volit tenisky na vyšší platformě s lesklými detaily. Ty pak dámy snadno sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, prsteny nebo náušnice a náramky.

Poslední aktualizace: 22. 04. 2024