Menu
S těmito dekoracemi můžete levně zútulnit váš domov

S těmito dekoracemi můžete levně zútulnit váš domov

2 minuty čtení

Abyste si váš domov zútulnili nemusíte utratit mnoho peněz. S několika jednoduchými a cenově dostupnými dekoracemi můžete vytvořit útulné prostředí, ve kterém se budete cítit ještě pohodlněji. Podívejte se na několik nápadů, jak levně zútulnit váš domov.

Svíčky a LED světla navodí příjemnou atmosféru

V případě, že byste si chtěli zpříjemnit večer, můžete zhasnout vaše hlavní světlo a rozsvítit svíčky a LED světla. Do domácnosti si můžete koupit také LED pásky. Ty lze připevnit například pod sedačku nebo okolo obývací stěny a večer při sledování televize je můžete používat jako zdroj světla. Na e-shopu Möbelix naleznete kategorii s osvětlením, v níž lze vybírat různé druhy Möbelix světel se slevou.

Podívejte se také na lampičky, závěsná světýlka nebo ozdobené svítící girlandy. Tyto světla dokáží vytvořit příjemnou atmosféru, při které vám bude pohodlně. Skvělým doplňkem jsou také svíčky. Ty lze koupit i vonné a po zapálení si užívat příjemnou vůni.

Polštáře a přehozy zútulní každou místnost

Přidejte pár nových polštářů a přehozů do obývacího pokoje nebo do ložnice. S těmito doplňky lze vybavit každý pokoj, jelikož působí teple a útulně. Navíc můžete vybírat barvy a vzory, které vám připadají příjemné. Velký výběr polštářků mají v obchodě 4Home, kde lze při nákupu uplatnit 4Home slevový kód

Jestliže si zakládáte na hezkém designu, vždy v jedné místnosti kombinujte maximálně 3 barvy, aby vše působilo hezky sladěně. Na e-shopu se občas pořádá také 4Home výprodej. Pokud si při této akci v obchodě nakoupíte, můžete ušetřit část peněz.

Organizéry a dekorativní koše

Nejednoho člověka potěší, když si může své věci hezky roztřídit do organizérů a mít je díky nim neustále uklizené. K podobným účelům slouží i dekorativní koše, které si můžete vybrat i na e-shopu ASKO. S Asko slevovým kuponem si můžete pořídit levněji organizéry, dekorativní koše nebo krabice, do nichž lze věci uložit a mít je uklizené.

Rostliny zlepší kvalitu vzduchu v domácnosti

Jestliže nejste osobou, která by milovala rostliny, měli byste vědět, že díky jejich přítomnosti v domácnosti, budete dýchat mnohem lepší vzduch. Při nakupování rostlin a dalších doplňků do domácnosti můžete nakupit na e-shopech přes Tipli. Za každý nákup získáte část peněz zpět. Rostliny oživí každý domov a velikou výhodou je to, že nejsou drahé. Nezkušení nebo méně zkušení pěstitelé rostlin si mohou pořídit květiny, které nejsou náročné a stačí je zalévat jednou týdně nebo dokonce jednou za 14 dní.

Pořídit si několik doplňků a dekorací do domácnosti nemusí být drahé. S těmito cenově dostupnými dekoracemi můžete vytvořit prostředí, které odráží váš osobní styl a zároveň zůstává příjemné a útulné. Nezapomeňte experimentovat s různými kombinacemi, pořídit si více druhů dekorací a uvidíte, že se poté budete cítit ve vašem domově mnohem pohodlněji.

Zdroj foto: Pixabay

Poslední aktualizace: 10. 01. 2024